București: Ilustrații și Povești

24 Septembrie și 2 Octombrie, 11.00 – 13.00

Ateliere de creație gratuite pentru copii (8-12 ani)

Profesoară: artista Nadeja Lungu

EliteArt Kids organizează ateliere de creație pentru copii cu vârste cuprinse intre 8-12 ani, intitulate București: Ilustrații și Povești desfășurate la galeria Elite Art Gallery, unde copiii vor putea desena după fotografii care înfățișează obiectivele istorice prezentate și în cadrul tururilor.
Atelierele vor fi susținute de către artista Nadejda Lungu, iar arta va fi punctul de plecare către înțelegerea și explorarea celor 12 obiective istorice, un proces de omogenizare a experimentului cu materialele și tehnicile: cromatice, liniare și compoziționale, cât și dezvoltarea aptitudinilor creative și familiarizarea cu noțiunile de proporție, perspectivă, culoare.
Prin intermediul acestui atelier copiii se vor putea familiariza cu istoria clădirilor și cu poveștile care stau în spatele lor. Fiecare atelier se va încheia cu o mini-expoziție de o săptămână.
Vă așteptăm!

Elite Art Gallery, Piața Națiunilor Unite 3-5, Bl B2

Pentru înscriere utilizați formularul de mai jos

Inscrierile s-au incheiat


Tururi ghidate gratuite în Piața Națiunile Unite!

18 și 25 Septembrie, ora 12.00

Ghid: Ana Rubeli

Punct de întâlnire Elite Art Gallery, Piața Națiunilor Unite 3-5, Bl B2

Redescoperă orașul în care trăiești!

Participă la tururile ghidate care parcurg 12 locații, pornind de la Elite Art Gallery spre Fântâna Lahovari, Piața Senatului, Biserica Sf. Spiridon Vechi, Blocuri Art Deco pe str. Vânători nr. 1 și 1-A, Teatrul de Operetă și Fântâna Lahovari (locul pe care au fost), Biserica Mihai Vodă, Biserica Sapienței, Biserica Sf. Apostoli; fundația Măn. Târnovului, , Casa parohială, arh. Cristofi Cerchez, Ruinele casei, Arh. industrială (Unteatru), Casa Oprea Soare (Hanu’ Berarilor), organizate în zilele de weekend, și descoperă valoarea patrimoniului cultural al orașului.
Redescoperind 12 obiective cheie ale orașului, participanții vor primi informații noi si interesante despre aceste puncte de interes, într-o adevărată călătorie prin istoria clădirilor și a personalităților care le-au locuit.

Toate locurile pentru tururi au fost ocupate.

Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Vă invităm să vă înscrieți pe lista de așteptare pentru a beneficia de un eventual loc liber și pentru a primi informații despre viitoarele tururi

Inscrierile s-au incheiat

Expoziție București: Ilustrații și Povești

4 – 14 Octombrie, 11.00 – 19.00.

Elite Art Gallery

Piața Națiunilor Unite 3-5, Bl B2, Parter

Inscrierile s-au incheiat