10-12 AUGUST 2018 | SIBIU, ROMANIA

Cautam voluntari!

Classics for Pleasure
Sibiu, 10 – 12 august 2018


Suntem o asociatie care iubeste muzica si cautam voluntari care sa ne ajute sa organizam festivalul de muzica clasica Classics for Pleasure la Sibiu (www.classicsforpleasure.ro). Sprijinul tau este esential si ne-am bucura mult sa te alaturi echipei noastre.

Avem nevoie de tine in perioada 9 – 12 august in intervalul orar 14.00 – 23.00 ca sa ne dai o mana de ajutor cu tot ceea ce tine de desfasurarea concertelor – de la comunicarea cu artistii pana la detalii logistice. Evenimentele se vor desfasura in Piata Mare si in Biserica Ursulinelor, cele mai frumoase zone din Sibiu. Daca vrei sa ni te alaturi, trimite un mail la anca.pricop@eliteart.org pana pe data de 23 iulie. Pentru intrebari, tot acolo ne gasesti!

Programul nostru de voluntariat este certificat prin contractul de voluntariat pe care il incheiem si prin care iti recunoastem astfel activitatea.
CFP Day 3 piata mare

Classics for pleasure 2017, Piata Mare, Sibiu

Classics for Pleasure
Sibiu, 10 – 12 august 2018


Anul acesta cel mai mare festival de muzică clasică în aer liber din Ardeal revine cu a VIII-a ediție. Ediția de anul acesta este intitulată 100 de ani de excelență și are ca scop celebrarea unora dintre cele mai importante realizări ale orașului Sibiu din ultimul secol. Excelența în domeniul turistic demonstrată de cele 3 stele Michelin, excelența culturală care a devenit un brand al orașului din 2007 și excelența gastronomică atestată de titlul de Regiune Gastronomică Europeană pe care îl va deține în 201p vor fi celebrate în cadrul festivalului alături de Centenarul Marii Uniri.
Programul muzical va include patru concerte: Proms of Delight, Delectare barocă, Rock & Play și Clasic & Magnific. Fiecare concert are o tematică proprie iar festivalul a fost conceput în așa fel încât să răspundă exigențelor tuturor – de la iubitorii de rock și pop la iubitorii de muzică clasică.
Ca de fiecare dată, intrarea este gratuită pentru toate evenimentele. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați www.classicsforpleasure.ro

A IX-a editie a
Concursului International de Dirijat
Jeunesses Musicales Bucharest

S-au deschis înscrierile!

Deadline 9 iulie 2018

Aplica acum!
aplica

Concursul de Dirijat Jeunesses Musicales Bucureşti

„Viitorul înseamnă cultură” nu este o simplă deviză, ci o credinţă a tuturor celor care tind spre dobândirea unor valori mentale şi spirituale. România promite mult prin generaţia tânără pe care societatea trebuie să o îndrume spre performanţă, oferindu-i resursele necesare, dar şi oportunităţi de a valorifica talentele şi de a-i sprijini să devină cei mai buni.

Ambiţia şi perseverenţa sunt definitorii pentru artiştii care îşi doresc recunoaşterea meritelor, însă acest lucru este posibil doar în cadrul competiţiilor. Spiritul competitiv este constructiv, iar rezultatele unei astfel de experienţe reprezintă o evaluare a nivelului de performanţă.

ELITE ART Club UNESCO doreşte să păstreze traditia si pozitia Romaniei pe harta culturala mondială şi pentru a creşte valoarea produselor oferite publicului şi a dat startul unui Concurs de Dirijat. ELITE ART Club UNESCO oferă şansa tinerilor dirijori de a face dovada abilităţilor personale la nivel internaţional, pentru a impune o perfecţionare în domeniul muzicii clasice. Acest program constituie implementarea in Romania, de catre ELITE ART Club Unesco (ca reprezentant unic in Romania a Jeunesses Musicales International) a concursului de muzica clasica initiat de catre Jeunesses Musicales International, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate concursuri de muzica clasica pentru tineri din lume, cu o vechime de peste 50 de ani.

Ediţia 2016

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.bucharestcompetition.ro

CLASSICS FOR PLEASURE

„Festivalul în aer liber „Classics for Pleasure” Everybody’s music creat de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO este un eveniment de înaltă ţinută care aduce în atenţia publicului muzica cultă – pornind de la muzica de operă pentru copii, până la muzica clasică germană şi italiană, continuând cu uverturi şi arii celebre din opere, muzicaluri sau muzică de film, sub interpretarea magistrală a celor mai buni artişti ai momentului, din ţară şi din străinătate.

Festivalul în aer liber „Classics for Pleasure” creat de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO este un eveniment de înaltă ţinută care aduce în atenţia publicului muzica cultă, sub interpretarea magistrală a celor mai buni artişti ai momentului, din ţară şi din străinătate.

  • Muzică clasică: muzică de cameră, simfonică și religioasă, operă, operetă și concerte Proms of Delight
  • Mari artiști din țară și străinătate
  • Tineri artiști câștigători de concursuri internaționale.

Sibiu, 14-16 august 2017

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.classicsforpleasure.ro

Proms of Delight

PROMS of Delight este un concert-eveniment de înaltă ținută artistică, organizat în conformitate cu tedințele europene de spectacol, după standardele originale ale celui mai mare concert din lume, BBC PROMS. Proiectul răspunde în primul rând nevoii de comuniune a fiecăruia dintre noi, bazându-se pe conceptul “music brings people closer” (muzica reuneşte oamenii), pe dorinţa fiecăruia de a se bucura împreună cu cei apropiaţi cu ocazia unor momente speciale, cum ar fi de exemplu, sărbătorile de iarnă şi cele pascale.

PROMS of Delight îşi doreşte să facă muzica, în general, si muzică clasică, în special, accesibile pentru oameni din diferite medii culturale prin respectarea principiilor responsabilităţii sociale corporative.

IDENTITATE: PROMS of Delight este un concert-eveniment de înaltă ținută artistică, organizat în conformitate cu tedințele europene de spectacol, după standardele originale ale celui mai mare concert din lume, BBC PROMS.

VIZIUNE: Proiectul răspunde în primul rând nevoii de comuniune a fiecăruia dintre noi, bazându-se pe conceptul “music brings people closer”(muzica reuneşte oamenii), pe dorinţa fiecăruia de a se bucura împreună cu cei apropiaţi cu ocazia unor momente speciale, cum ar fi de exemplu, sărbătorile de iarnă şi cele pascale.

MISIUNE: PROMS of Delight are ca scop de a face muzică, în general, si muzică clasică, în special, accesibile pentru oameni din diferite medii culturale prin respectarea principiilor responsabilităţii sociale corporative.

OBIECTIVE: PROMS of Delight este un brand corporate care încurajează spiritul comunitar şi vizează dezvoltarea responsabilităţii socialale corporatiste, având ca domeniu de interes cultura.

Concertele PROMS îmbină după o reţetă proprie partituri orchestrale, corale, uverturi, valsuri, muzică de film, arii din opere, musical, jazz simfonic, concerte, cross-over, fiind astfel accesibil unei palete largi de gusturi muzicale.

Ateneul Roman

Gala Proms of Delight, februarie 2018

Sibiu, 16 august 2017

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.classicsforpleasure.ro