Concursul Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales

Viitorul înseamnă cultură nu este o simplă deviză ci o expresie a valorilor asociației. Generația tânără de artiști români are potențial dar trebuie îndrumată spre excelență. Oferirea resurselor necesare și oportunităților de valorificare a talentelor sunt obiectivele Elite Art care au dus la crearea Concursului Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales. Un spațiu unde spiritul competitiv poate fi canalizat în mod costructiv, concursul are ca scop evaluarea nivelului de performanță și oferirea unor instrumente de dezvoltare profesională unice pe piața românească.

Classics for Pleasure

Un festival de muzică clasică în aer liber, Classics for Pleasure este un eveniment de înaltă ținută artistică care se adresează publicului larg și care are scopul de a familiariza tinerii cu muzica cultă într-un mod informal și distractiv. Festivalul aduce pe scena din Piața Mare a Sibiului cu preponderență artiști tineri iar programul artistic este extrem de variat, cuprinzând toată paleta de muzică clasică de la muzică corală la operă și de la concerte simfonice la cross-overs de jazz și musicals.

Proms of Delight

Proms of Delight este un concert organizat pe modelul BBC Proms, care are la bază motto-ul music brings people closer și care oferă publicului posibilitatea de a se bucura alături cei apropiați de momente speciale în cadrul unui context inedit generat de muzica clasică. Organizate cu precădere în perioada sărbătorilor invernale și pascale, concertele Proms of Delight reușesc să îmbine după o rețetă proprie partituri orchestrale, jazz simfonic și arii de operă într-un program inedit care va bucura întreaga familie.

Sibiu 2022