Concursul de Dirijat Jeunesses Musicales 2021, editia a XI-a

„Viitorul înseamnă cultură” nu este o simplă deviză, ci o credinţă a tuturor celor care tind spre dobândirea unor valori mentale şi spirituale. România promite mult prin generaţia tânără pe care societatea trebuie să o îndrume spre performanţă, oferindu-i resursele necesare, dar şi oportunităţi de a valorifica talentele şi de a-i sprijini să devină cei mai buni.

Ambiţia şi perseverenţa sunt definitorii pentru artiştii care îşi doresc recunoaşterea meritelor, însă acest lucru este posibil doar în cadrul competiţiilor. Spiritul competitiv este constructiv, iar rezultatele unei astfel de experienţe reprezintă o evaluare a nivelului de performanţă.

ELITE ART doreşte să păstreze traditia si pozitia Romaniei pe harta culturala mondială şi pentru a creşte valoarea produselor oferite publicului şi a dat startul unui Concurs de Dirijat. ELITE ART oferă şansa tinerilor dirijori de a face dovada abilităţilor personale la nivel internaţional, pentru a impune o perfecţionare în domeniul muzicii clasice. Acest program constituie implementarea in Romania, de catre ELITE ART (ca reprezentant unic in Romania a Jeunesses Musicales International) a concursului de muzica clasica initiat de catre Jeunesses Musicales International, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate concursuri de muzica clasica pentru tineri din lume, cu o vechime de peste 50 de ani.

Ediţia 2021

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.bucharestcompetition.ro

CLASSICS FOR PLEASURE

Festivalul în aer liber „Classics for Pleasure” creat de Asociaţia ELITE ART este un eveniment de înaltă ţinută care aduce în atenţia publicului muzica cultă – pornind de la muzica de operă pentru copii, până la muzica clasică germană şi italiană, continuând cu uverturi şi arii celebre din opere, muzicaluri sau muzică de film, sub interpretarea magistrală a celor mai buni artişti ai momentului, din ţară şi din străinătate.

Sibiu, Iulie 2021

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.classicsforpleasure.ro

Proms of Delight

PROMS of Delight este un concert-eveniment de înaltă ținută artistică, organizat în conformitate cu tedințele europene de spectacol, după standardele originale ale celui mai mare concert din lume, BBC PROMS. Proiectul răspunde în primul rând nevoii de comuniune a fiecăruia dintre noi, bazându-se pe conceptul “music brings people closer” (muzica reuneşte oamenii), pe dorinţa fiecăruia de a se bucura împreună cu cei apropiaţi cu ocazia unor momente speciale, cum ar fi de exemplu, sărbătorile de iarnă şi cele pascale.

PROMS of Delight îşi doreşte să facă muzica, în general, si muzică clasică, în special, accesibile pentru oameni din diferite medii culturale prin respectarea principiilor responsabilităţii sociale corporative.

Concertele PROMS îmbină după o reţetă proprie partituri orchestrale, corale, uverturi, valsuri, muzică de film, arii din opere, musical, jazz simfonic, concerte, cross-over, fiind astfel accesibil unei palete largi de gusturi muzicale.

Sibiu, Iulie 2021

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul proiectului www.classicsforpleasure.ro