parallax background

În România majoritatea tinerilor care își doresc să devină artiști sunt obligați să renunțe din cauza lipsei de bani. Mecanismul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit le poate permite să se dezvolte profesional iar România se poate remarca la nivel internațional prin excelență culturală.

Ce este 3,5%?


O dată pe an ai oportunitatea de a contribui la dezvoltarea unor proiecte comunitare importante prin completarea declarației pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Nu te costă nimic și ai posibilitatea de a decide singur cum va fi folosită o sumă care îți este reținută lunar din salariu.Cine suntem noi?


Elite Art este un ONG cultural, Club pentru UNESCO de la înființarea sa în 2003 și membru Jeunesses Musicales International din 2010. Anual ajutăm tinerii artiști români să se dezvolte profesional prin organizarea unor evenimente de amploare.Cum poți redirecționa?


Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit se face prin formularul 230, pus la dispoziție de către ANAF. Trebuie să completezi și să trimiți formularul până pe 25 Mai 2023.

Pentru trimitere ai mai multe opțiuni și anume:
- Trimiterea formularului completat, semnat și scanat la info@eliteart.org;
- Trimiterea formularului original, completat și semnat la adresa Piața Națiunilor Unite 3-5, Bl B2, Parter, Sector 4, București;
- Depunerea formularului completat personal, la registratura administrației financiare de care aparții;
- Completarea și depunerea prin Spațiul Privat Virtual ANAF.Cum pot face rost de formular?


Poți descărca aici Formularul 230, completat cu datele noastre.Cum îl completez?


Completează sectiunea I care conține datele tale de identificare și semnează unde scrie Semnătura contribuabilului.Informații suplimentare

Găsiți aici nota de informare privind protecția datelor personale
Găsiți aici ghidul întocmit de către ANAFRaportul de activitate Elite Art 2022VIITORUL INSEAMNA CULTURA!