ATELIER

ZERO

Surse ale expresivității în fotografie

Primul curs din cadrul programului, „Surse ale expresivității în fotografie” va fi susținut de fotograful și teoreticianul Corneliu Sarion. Cursul se adresează fotografilor amatori care vor să își îmbunătățească tehnica și să își definească mai bine propriul stil. Pe parcursul cursului, problematica abordată va fi însoțită de fotografii remarcabile din istoria domeniului.

Cursul se va încheia cu o expoziție care va cuprinde cele mai bune fotografii realizate de participanți pe parcursul întâlnirilor.

Întâlnirile, a câte 3 ore, vor avea loc sâmbăta, în cadrul Elite Art Gallery.

În cadrul celor 5 întâlniri veți fi invitați să experimentați diferite instrumente de compoziție, cât și să participați în dezbateri referitoare la probleme teoretice și tehnice legate de mediul fotografiei.


Corneliu Sarion este licențiat în fizică teoretică, dr. filosofia științei și drd. CESI cu o temă despre problema timpului în fotografie.

Participant în cadrul conferinței “Image as Vortex”, 2016 / University of Oxford, UK. Școala de fotografie Francisc Mraz. Expoziții de grup în țară și străinătate. Lector în cadrul workshop-urilor de fotografie ASLO 2015 și VSLO 2016 împreună cu Dragoș-Radu Dumitrescu și în cadrul workshop-urilor de fotografie organizate de ANAV Gallery, 2016 împreună cu Mirona Radu și Iris-Maria Tușa. Membru al colectivului fotografic BULB. Participant în cadrul proiectului de fotografie ”The Home 2017”/ Cipru, finanțat de Ministerul Culturii din Cipru.

Puteți vedea o serie de fotografii din portofoliul său aici.


Detalii înscrieri

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre curs, contactați-ne la adresa eliteartgalerie@eliteart.org.

Atelier Zero este un program de cursuri, dezbateri, ateliere și conferințe adresat persoanelor care acum fac primii pași înspre învățarea unor aptitudini specifice zonei vizual-artistice. Atelier Zero își propune să ofere o bază teoretică și practică solidă în domenii precum: fotografie, pictură, desen, design și istoria artei.

 

ATELIER ZERO


Elite Art Gallery

Piata Natiunilor Unite, nr.3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, București
+40 31 103 17 03 | +4 0748 100 280 | eliteartgalerie@eliteart.org